Toegang vanaf Zondag 28 November

De openingstijden van het terras en binnen is tot 17:00

EFFE naar de zaak doe je zo

  • Er is geen limiet voor gasten aan tafel, binnen en buiten u moet wel zitten
    Binnen staan mag niet meer, lopen naar toilet of afrekenen is toegestaan met een mond-neuskapje op. Zowel op het terras als binnen is het tonen van een geldig CTB QR en je ID nodig voordat je op het terras en/of naar binnen mag. Je dient altijd 1.5 mtr afstand te houden indien je niet in hetzelfde huis woont als je tafelgenoten. met het tonen van je QR en ID en het betreden van het terras en /of cafe verklaar je automatisch aan de basisregels te houden.
  • Graag zoveel mogelijk contactloos betalen.
  • Volg a.u.b. de aanwijzingen van het personeel op.

Het heeft geen zin om onze medewerkers te bevragen of met hun de discussie aan te gaan over het beleid van de overheid en evenmin of we ter plekke de overheidsregels kunnen wijzigingen. Mocht u toch behoefte hebben om uw ongenoegen mbt Covid maatregelen te spuien, dan dank voor uw bijdrage.

Heb jij of één van je huisgenoten of vrienden één of meer corona gerelateerde klachten, ( verkoudheid, griep, snotteren, veel hoesten, keelpijn en kortademigheid), of kom je uit een risico gebied? laat je dan testen, blijf thuis kom aub nog even niet naar het café.

De Zaak accepteert liever geen contant geld. Je kan betalen met je bankkaart pin, mobiele app. Mastercard, Visa en Maestro, V Pay houd afstand en heb het gezellig.