Toegang vanaf zaterdag 25 september

De openingstijden van het terras en binnen is tot 00:00

EFFE naar de zaak doe je zo

  • Er is geen limiet voor gasten aan tafel, binnen en buiten. Binnen staan mag weer. Bij ons is zowel op het terras als binnen de CTB QR code nodig. De overheid heeft bepaald dat in de horeca, kunst- en cultuursector, professionele sport en evenementensector een geldig Coronatoegangsbewijs (CTB) wordt getoond voordat men naar binnen mag. Een papieren versie kan je hier krijgen.
  • Graag zoveel mogelijk contactloos betalen.
  • Volg a.u.b. de aanwijzingen van het personeel op.

Het heeft geen zin om onze medewerkers te bevragen of met hun de discussie aan te gaan over het beleid van de overheid en evenmin of we ter plekke de overheidsregels kunnen wijzigingen. we voeren ze slechts uit op straffe van een forse boete of sluiting als we dat niet doen.

Heb jij of één van je huisgenoten of vrienden één of meer corona gerelateerde klachten, ( verkoudheid, griep, snotteren, veel hoesten, keelpijn en kortademigheid), of kom je uit een risico gebied? laat je dan testen, blijf thuis kom aub nog even niet naar het café.

De Zaak accepteert liever geen contant geld. Je kan betalen met je bankkaart pin, mobiele app. Mastercard, Visa en Maestro, V Pay houd afstand en heb het gezellig.